Linda 2de op het Valentijnstoernooi!

16-02-2020

Linda M viel in de prijzen op zaterdag 15 februari in Heemstede (MCR). Ze werd met 14 tafelpunten 2de, en deed het dus net wat beter dan Twan VDN, die strandde op de 3de plaats met 13 tafelpunten, maar net niet zo goed als Gerda VO, die de maximale score van 16 tafelpunten behaalde! 

Ook Wenda V mocht even in de belangstelling staan, zij werd 14de, en dat is het magische getal van Valentijn. Voor deze editie waren 92 competitiespelers aanwezig, waaronder 8 Belgen, 4 Fransen en 1 Duitse. Sophie en Tine deden het ook niet zo slecht en haalden nog net de top 20. De volledige rangschikking vind je hier.

De zaal was nooit eerder zo gevuld, met ook 76 recreanten waren er wel 42 volle tafeltjes. De organisatie kreeg te maken met heel wat last minute annulaties en kampte bovendien met wat kleine technologische probleempjes met de printer en met de timer, maar verder liep alles op rolletjes. De club Bamboe Acht heeft natuurlijk al wat ervaring, en kan bouwen op een stevige achterban van bakkers, helpers en tellers. Het College Hageveld biedt bovendien een geschikte infrastructuur. Binnenkort vindt ook het Green Dragon Dutch Open hier plaats, op 16 en 17 mei.