Mahjong Salon 2022!

02-07-2022

Naar aanleiding van de internationale mahjong dag op 1 augustus wil de mahjongvereniging De Rode Lotus een gelegenheid aanbieden voor de verschillende Belgische clubs en individuele spelers om elkaar te ontmoeten en onze mahjong vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Op vrijdag en zaterdag kan je als ervaren speler doorlopend deelnemen aan social play (spelregels overeen te komen), shadow play (tafel per 5, bedoeld om bij te leren) en mahjong bingo (maak de combinaties die op je kaart staan). We zetten op bepaalde tijdstippen de deur van de winkelruimte open voor initiaties MCR en Riichi voor beginners. Op zaterdagnamiddag plannen we ook een mahjong quiz.

Op zondag spelen we parallel een MCR en een Riichi toernooi met 4 rondes/hanchans. Uiteraard zijn er dan ook leuke en unieke prijzen te winnen! Nadien is er eventueel nog gelegenheid voor social en shadow play.

Heb je nog een spel of speelmateriaal dat je niet gebruikt? We voorzien ruimte om deze te ruil of te koop aan te bieden. Of heb je een speciaal spel dat je graag eens in de kijker zet, breng het dan zeker mee!

De bar zal doorlopend open zijn, en om te eten kan je zelf wat meebrengen, maar er zijn ook vele terrasjes, take-aways en resto's op wandelafstand. 

Toegang is vrij en gratis, alleen voor het toernooi vragen we een bijdrage van 15€ (incl broodjeslunch). Als je de organisatie een handje helpt, krijg je korting. 

  • Wanneer ? vrijdag 29 - zaterdag 30 - zondag 31 juli 2022
  • Waar ? Bridgeclub de Pieterman, Brusselsestraat 61, 3000 Leuven
  • Meer info ? mariekemahjong@outlook.be 

Om praktische redenen vragen we om vóór 20/7 in te schrijven voor de initiaties en voor het toernooi. Je krijgt dan een mail met bijkomende info. Voor het toernooi betaal je vooraf met overschrijving.