Oprichting BelJong gilde op Mahjongtime

03-01-2021

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging! Naar het voorbeeld van onze meest fanatieke Riichi-spelers, die zich eerder aansloten bij een internationale Riichi-gilde en daarmee in de top belandden van Mahjongtime, startten we met een eigen BelJong MCR gilde.

Maximaal zes Belgische spelers strijden wekelijks samen voor een plaatsje in de top-3. Elke positieve score telt mee, voor een maximum van 4 speeluren per dag (Fun/Tournament Games). De resultaten kan je hier live volgen. Je kan zelf ook deelnemen als Belgische speler, stuur hiervoor via de site een verzoek naar de gilde. Wekelijks krijgen de gildeleden een verslagje toegestuurd door de gildeleider Marieke.

Speel je nog niet op Mahjongtime, maar wil je het wel eens proberen? Het is nu ook mogelijk om zonder account gewoon vrijblijvend te spelen ter kennismaking in een Lite-versie via de browser. Voor bepaalde toernooien kan je door een promo-actie tijdelijk een gratis account maken, of je kan kiezen voor een betalend lidmaatschap. Als regelmatige speler installeer je best de Epoch versie op je tablet, laptop of pc om alle mogelijkheden te kunnen gebruiken. Het is ook mogelijk om te spelen met de MahjongTime applicatie op je smartphone, die meer lijkt op de Lite-versie.