Het regent online MCR toernooien 1/8

31-07-2020

MahjongSoft

Op zaterdag 1/8 wordt een test online MCR toernooi aangeboden op het gratis platform MahjongSoft.com. Het gaat nu niet om een duplicate, maar om een klassiek toernooi, en kan vanaf 16 tot 64 deelnemers plaats vinden vanaf 14u. Inschrijvingen starten later vandaag! Er worden 3 rondes gespeeld van telkens 60min, met een korte pauze na elke ronde. Game ID 6975.

Op de site worden al een tijdje statistieken gepubliceerd van alle gespeelde rondes. Tweewekelijks op woensdagavond spelen de Lotussen. Vooral de Nederlanders en Russen zijn dagelijks goed vertegenwoordigd, maar ook andere nationaliteiten vinden vaker de weg naar dit platform. Helaas blijken sommige spelers aanmeldings-problemen te ondervinden, neem in dat geval per mail contact met support@mahjongsoft.com.

https://mahjongsoft.com/

MahjongTime

Later op dezelfde dag kan je dan ook nog meedoen aan het MCR Global Mahjong Tournament op MahjongTime. Registreren kan nog, het start om 19u en er worden 4 rondes van 50min gespeeld. Betaal 300 gouden muntjes om deel te nemen, en je kan er tot 7000 terugwinnen + 1 jaar VIP abonnement. Zaterdag 8/8 is het dan weer Riichi. En op 18/9 is er nog het US MCR Open online, eveneens op dit platform.

https://mahjongtime.com/Mahjong-Play.aspx